2015. június 24. 13:07 - Fluxuskecske

3. Króm Angyalok (Chrome Angels) 2009

Avagy feminista motoros banda ginoid reinkarnációja

krom-angyalok-2009-online_1.jpgTudjátok, aki ismer engem, az gyakran keres fel azzal a kéréssel, hogy adjak neki valami idegrost kontinuitást akadályozó, precíziós audiovizuális mérget, amit alkalmazhat kedves "szerettein". Egész eddig hasraütés-szerűen mondtam nekik valamit, ami erre a célra tökéletesen alkalmas. Ám ezen a héten találtam valami érdek- illetve záróizom feszítő baromságot. Készen álltok? Ez esetben jönnek a Króm Angyalok.

A történet valahol a nem tudom milyen idősíkban, de a hidegháború vége után veszi fel a fonalat. Azért nem tudok pontos adatot, mert meghasadt elmém nem hajlandó emlékezni rá. Ebben az idősíkban él egy gonosz tudós, aki androidokat gyárt, mert mi másra tudná felhasználni a felesleges 150 kg plutóniumát, amit lopott. Terve, hogy ezzel zsarolja majd meg Amerikát, hisz' ezek az androidok képesek beépülni, majd felrobbanni, ha a gonosz tudósnak olyan kedve van épp. Ám mindent elront az igencsak ominózus bankrablási jelenetből szabadult Las Bandidas rajongói klub, akik pont tűzharcba keverednek az androidokkal. Nos azért nem tudnám folytatni innen a történetet, mert komoly szövetkárosodást okozna, nem csak az olvasóknak de még nekem is a túlzott gondolkodás.

A film története tehát valami lehetetlenül inkompetens és vérlázító, de ugye ez már meg se lep senkit ilyen cím után. Viszont sajnálatos módon a pokol negyedik benzinkútjától balra található purgatórium még csak most következik a kis túránkban, mégpedig a szövegkönyv.

Ha van valami, ami felfogja bontani a testetekben található maradék víz kémiai kötéseit (jobb esetben az alkohol megmarad bennetek, ha ezt nézitek) azok a félelmetesen fájdalmas párbeszédek lesznek. Amikor a nyolcvanas évek összes klisészövegét összegyúrod, majd hozzáadod a feminista esszenciát ( a film is kiemeli) akkor megkapod azt az idegmérget, mely harminc perc leforgása alatt a gerincoszlopodban beindított jótékony folyamatok következtében azonnali agyhalált, illetve bénulást képez a kezelt területen. Akár kívánod, akár nem. És ezt most vehetitek teljesen komoly fenyegetésnek vagy óva intésnek.

chrome-angels-movie-1.jpg

Ezeket pedig mind értelmi károsodott, agykeléses, szanatóriumi gondozottak adják elő, kik közül egyedül a női bájaikat is villantó Króm Angyalok érdemelnek dekoratív díjat. A tudós, aki nagyon gonosz, és többször is emlegeti mennyire szeret robotokkal szexuális viszonyt kezdeményezni, (igen lehet valaki ennyire kocka) gondolom végig erős morfium hatása alatt állt, hisz' nagyon élvezte, bármi is történt vele. A fent említett hölgyek gyülekezete annyira kemény volt, hogy a motorolajszag már-már vegyült a szobámban kifolyt és bepállott agyam illatával. Viszont ha mindez nem lenne elég, ott van még a kemény illetve puha pénisz állagú két mellékszereplő. akik történetesen férfiak (mármint a jelek erre utalnak). Illetve nem maradhat ki a tudós palotapincsiéből származtatott, evolúciós létrán felkapaszkodott Nerd padawan sem, ki jelenlétével színesíti a film könnyed folyamát.

Ez a pár "kis" szőrszálhasogatás már elég lenne, hogy a filmet lemezre kiírva rituálisan összetörjem, majd felgyújtsam, ám van itt még valami, amiért be is sóznám (annak a szemét is aki ezt leforgatta), ez pedig nem más, mint a kamerás rabszolga illetve a vágó munkája, valamint bárkié akinek a látványvilághoz akármennyi köze volt. Ezt olyan szinten értem, hogy még a vizes fiút is fellógatnám érte, aki őket kiszolgálta. Az a rengeteg zoomolás, lassítás bekeményített arckamera és minden hasonló nyalánkság engem hermetikusan elzárt bármiféle kegyelmi intézkedéstől a készítők iránya felé. Nem bosszantó, nem idegesítő, hanem olyan szinten irritáló, hogy az ugandai hadsereg ezzel szokta végezni újabban a kínzásait.

Emellett mit is mondhatnék? A zene még mindig egy tizenhatszor újrahasznosított és kimosott mosómedve halálhörgésének remix változatával ér fel. A karakterek nem létező fogalmak, a látványvilágot és CGI-t megalkotó csapatot életfogytig tartó kötél büntetésre kárhoztatnám. A szövegkönyvért vagy esetleg forgatókönyvért felelős illető soha életében nem kommunikált még emberi lényekkel ezen a planétán. Szóval zokszó nélkül kijelenthetem, ha a haverjaidat meg akarod kínozni, akkor javaslom ezt a műremeket használd, és támogasd vele az ugandai hadsereg új típusú kínzási módszerét.

poster.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trashfilmteka.blog.hu/api/trackback/id/tr97569652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása